Media HiburanSelebriti

“Sangat Cerewet & Very Particular…” – Mengaku Tak Buat ‘Hair Extention’, Ruhainies Tak Pandang Mudah Soal Penjagaan Rambut


Pelakon, Ruhainies memberitahu dia amat mementingkan penjagaan rambut selain kulit wajah.

Sebagai seorang pengiat seni, Ruhainies atau nama lengkapnya, Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas mengakui berasa sedikit cerewet mengenai penjagaan diri.

Dalam pada itu, bintang drama bersiri Jejak Karmila ini mendedahkan dirinya juga tidak melakukan kaedah sambung rambut atau ‘hair extension’ bagi mendapatkan ilusi rambut yang lebih tebal.

“Yes this is my real hair! No extensions no nothing.  selain anis mementingkan penjagaan kulit, anis juga sangat cerewet and very particular when i comes to penjagaan rambut.

“Ye lah dah semakin berusia kan rambut pun makin cepat gugur dan rapuh sebab hari2 anis akan blow rambut dan curl my hair guna curler panas tu. especially bila nak attend events dan shooting.

“As for now, all i can say and share, anis always consume @hellobabes_official as my daily supplements untuk kekalkan rambut yang sihat dan cantik!

“Not only that, penjagaan shampoo juga penting! Cuba teka anis pakai shampoo apa? sapa betul anis akan pin comment dia!,” tulisnya sambil memberikan kredit.

Foto: Instagram Ruhainies





Informasi terkini di MEDIA HIBURAN

Related Articles

Back to top button